Chain ringe

Udsolgt

Solid Chain Silver er lavet i .925 Sterling sølv. Den er designet med simpelhed for øjet og går godt både alene og i kombination med andre smykker.


Sold out

Solid Chain Gold er lavet i 18-karat guldbelagt .925 stemplet sterlingsølv. Den er designet med simpelhed for øjet og går godt både alene og i kombination med andre smykker.


1-3 dages levering
Fri fragt over 499 DKK
10/10 anbefaler os på Trustpilot
Køber beskyttelse optil 10.000
100 dages returret
.925 sterlingsølv

Se flere ringe

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

"Jeg var så MEGA heldig, at få et armbånd med vedhæng af mine drenge i mors dags gave, endda et ønske som de ikke vidste noget om, så glæden var/er ekstra stor. Armbåndet “smyger” sig om håndleddet og er utrolig behageligt at have på. Man kan virkelig mærke kvaliteten og samtidig er det et fryd for øjet."

Tina

"De varmeste anbefalinger herfra. ❤️
Service i topklasse og hurtig levering.
Deres smykker er så utrolige smukke og unikke. Har købt nogle øreringe og armbånd til min mor, til Mors dag og købte også to armbånd til mine tvillinger piger, som de selv designede med charms. De er vilde med dem og hvor er de bare flotte.

Sanne

"Jeg modtog de skønneste armbånd med de smukkeste vedhæng - med hurtig levering. Det var en kunst at begrænse sig blandt det store udvalg.
En velfungerende hjemmeside der er nem og overskuelig at finde rundt på.
Alt levede op til mine ellers meget høje forventninger."

Helle

Om Endless Nordic

Endless Nordic er et eksklusivt nordisk smykkebrand med verdensomspændende succes skabt af anderkendte danske designere.

Stilen er lagt med stort fokus på, at smykkerne skal kunne bæres til enhver lejlighed – uanset om man er på job, i et par slidte jeans på café eller i det vildeste festskrud på vej til party.

Materialerne er nøje udvalgt med et skarpt øje for kvalitet og består udelukkende af ekslusive materialer i sterlingsølv, 18-karat guldbelagt sterlingsølv, 14-karat rødguld belagt sterlingsølv og funklende zirconia sten i et væld af forskellige farver.

Farve er vores legeplads. Det er her, vi skaber, og hvor vi kombinerer. Det er her, vi giver nyt liv til de slidte jeans, og det er her, vi lægger den elegante finish til festkjolen. Ved at tilføje gnisten fra vores unikke charms i guld, rødguld eller sølv, giver Endless dig muligheden for at bringe dine egne moderegler til legepladsen. Eller til balsalen. Farve er identitet. Farve er fest. Farve er mode. Farver forenes. Det er dit valg. Dine farver. Lad os lege!